Sierpleister

Scherpe prijzen, snelle service en de beste garanties! Contact Offerte

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie met zandkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen. Er zijn vele soorten verkrijgbaar, er is altijd wel een soort sierpleister die past bij de stijl van uw huis. Het kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht.

Toepassingen

Met sierpleister zorgt u voor een warme sfeer in huis en het zorgt voor een ijzersterke afwerking. U hebt een enorme keuze uit de kleuren die kunnen worden toegepast. Het kan worden aangebracht op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond zowel binnen als buiten. Er is keuze uit vele structuren, van heel fijn tot erg grof, de korreldikte ligt tussen 1 en 3 millimeter.

Varianten sierpleister

Er zijn enorm veel varianten van sierpleister. Spachtelputz is de bekendste variant, dit is een pleister die gebonden is van kunststof voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen. Andere soorten sierpleisters zijn onder andere rustiekputz, granol, rolpleister en metallic sierpleisters. Wij leveren alle soorten sierpleisters.

Voor meer informatie kunt u contact met onze stukadoor opnemen. Wij bieden een snelle en effectieve service tegen de scherpste prijzen. Uiteraard krijgt u ook een uitstekende garantie. U kunt natuurlijk nu ook vrijblijvend een gratis offerte aanvragen!