Reinigen

Scherpe prijzen, snelle service en de beste garanties! Contact Offerte

Sierpleister reinigen

Sierpleisters kunnen onder andere vervuild raken door nicotineaanslag, kookdampen of huishoudelijke ongelukjes. Buiten raken sierpleisters veelal vervuild door luchtverontreiniging, alg- of schimmelaangroei. Sommige vlekken die binnen voor komen kunt u met een goed reinigingsmiddel zelf nog wel verwijderen. Maar vaak komt het voor dat de vlekken erg hardnekkig zijn en een andere aanpak vragen. Ook vlekken buiten zijn lastiger te verwijderen, omdat u er zelf vaak niet gemakkelijk bij kan. Dan vraagt het sierpleister om een professionele reiniging, die Stukadoorsteam voor u uitvoert.

Hoe gaan we te werk

We brengen vooraf altijd een reinigingsmiddel aan op het sierpleister. Afhankelijk van het soort sierpleister hebben we verschillende reinigingsmiddelen. De vervuiling die aanwezig is op het sierpleister wordt vervolgens opgelost in het reinigingsmiddel. Met heet water onder hoge druk spoelen we het opgeloste vuil van het sierpleister. Ten slotte vangen we afhankelijk van het gebruikte reinigingsmiddel het afvalwater op. Dit wordt gezuiverd, waardoor het milieu gespaard wordt.

Bezint eer u begint

Krijgt u uw sierpleister niet gemakkelijk schoon? Probeer dan niet teveel uit, want voor u het weet maakt u het alleen maar erger en heeft het als gevolg dat u de hele wand opnieuw moet sauzen.

Schakel ons in voor een professionele reiniging van uw sierpleister en uw sierpleister ziet er weer zo goed als nieuw uit! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zitten altijd dicht bij u in de buurt, dus voor u het weet staan we bij u voor de deur. Wij werken alleen maar tegen de scherpste prijzen!