Ornamenten en sierlijsten

Scherpe prijzen, snelle service en de beste garanties! Contact Offerte

Ornamenten en sierlijsten

De laatste jaren neemt (naar onze mening terecht) de vraag weer toe naar ornamenten en sierlijsten. Een ornament of sierlijst kan uw muur of wand zoveel mooier en sprekender maken. Een ornament of sierlijst staat niet alleen mooi in een woonhuis, ook in winkels, restaurants of kantoren kunnen ze de uitstraling positief beïnvloeden.

Uw wensen

Een ornament of sierlijst op het plafond is de kers op de taart van uw (woon)kamer. De vraag hiernaar neemt na een lange val weer in rap tempo toe. Daarom zijn er ook steeds meer aanbieders. Maar, plafond decoratie is een hoofdstuk apart. Er komt erg veel bij kijken om een mooi ornament te maken die precies past bij de ruimte en wensen van de klant. Ook als een oud ornament hersteld moet worden zijn vakkundige ambachtshanden een noodzaak.

Onze stukadoors zijn erg goed in het ontwerpen, maken en restaureren van sierlijsten ornamenten. Ze bepalen met plezier het nieuwe gewenste karakter van de ruimte door klassieke elementen of een strakke en minimalistische uitstraling.

De voordelen van onze ornamenten en sierlijsten:

  • Kaarsrecht en glad, zonder dikteverschillen.
  • Uitmuntende kwaliteit gips en daardoor keihard en minder poreus.
  • Door de perfecte afwerking makkelijk te verven.
  • Kan op elke maat gemaakt worden.