Aanbrengen

Scherpe prijzen, snelle service en de beste garanties! Contact Offerte

Sierpleister aanbrengen

Afhankelijk van het soort sierpleister worden sierpleisters verschillend aangebracht. Sierpleisters kunnen zowel machinaal als met de hand aangebracht worden. Hand aangebrachte pleisters geven meestal een voller en mooier resultaat dan machinaal aangebrachte pleisters. Een voordeel van de machinaal aangebrachte pleisters is de lagere prijs. Hieronder beschrijven we voor een aantal veelvoorkomende sierpleisters hoe deze worden aangebracht.

Spachtelputz

Spachtelputz bestaat uit pleistermateriaal waaraan marmerkorrels zijn toegevoegd. Dit geeft een regelmatige korrelstructuur weer. Spachtelputz is verkrijgbaar in verschillende diktes variërend van 0,8 tot 3 millimeter. Deze pleister wordt met een RVS spaan handmatig aangebracht. Wanneer het wat gedroogd is, wordt het met een kunststofspaan gestructureerd, zodat alle korrels gaan rollen en de wand een egale uitstraling krijgt.

Granol

Granol bestaat uit pleistermateriaal waaraan ronde kwartskorrels zijn toegevoegd. Wanneer de pleisterlaag is aangebracht wordt het bewerkt met een kunststofspaan waarbij de korrels gaan rollen en er groeven ontstaan.

Rolpleister

De rolpleister heeft een korreldikte van 1 millimeter en daarmee een fijne structuur. Deze pleister wordt veelal machinaal aangebracht. De eindtextuur verschilt per wijze van verwerking, want een rolpleister kan naast machinaal ook handmatig met een kwast, spaan of rol worden aangebracht.

Vakkennis

Zoals u leest hebben de sierpleisters allen een andere mate van verwerking nodig. Dit vraagt om vakkennis en professionaliteit. De medewerkers van Stukadoorsteam bezitten dit allemaal. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zitten altijd dichtbij, dus we kunnen zo bij u aan de slag. Wij werken snel en effectief tegen de scherpste prijzen! Uiteraard krijgt u ook een uitstekende garantie op uw sierpleister. Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!